Windows Deployment Services: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion

Yay, Lorte fejl at få, ledte lidt og kunne ikke rigtig finde noget på det men fandt endelig noget -_-

Det skyldes højstsansynligt at jeg sidder pt i et domain med 16 child domains og derfor fucker det op. Det jeg gjorde for at få det til at virke, er at gå ind i WDS, vælge serveren og trykke properties på den. Ind under advanced.

Der vælger du den som ikke er markeret.. Altså ikke den her: “allow windows deployment services to dynamically discover valid domain server (recommended)”.. Kan sgu ikke lige huske hvad den anden hedder (add’er image pt og kan nada gøre :P)

Der vælger du så din domain controller, og det _BURDE_ så løse problemet, læste jeg… WEll, jeg kunne stadig ikke starte servicesen så satte det tilbage at den selv måtte finde en valid domain controller… og underligt nok, så virkede det bagefter, dno om det var det, men kunne forstille mig det…

Havde før det fjernet og installeret WDS igen, som ikke hjalp.. Men efter dette, kører det fint nu 🙂

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *