Nørd – Crow Cube

Så er det officelt at det er nørdet at gennemføre spillet Crow Cube, det tog os (Mig og Rasmus, det er Jonas der skriver) 16 bajere og cirka en time at gennemføre..! Julebajere det er nice, bare hvis du skulle være i tvivl. Nå men vi kom fra det her Grow Cube og det er et spil hvor det gælder om at udføre alle funktionerne i den rigtige rækkefølge, men det var altså det vi gjorde.

Her er lige den rækefølge der er nødvemdiug for at gennemføre banen:

  1. Manden
  2. Vand
  3. Planter
  4. Potten
  5. Rørrerne
  6. Ild
  7. Skål
  8. Ben
  9. Fjeder
  10. Bold
Dette er bare en spoiler og det var sådan vi gennemførte banen, hvis du ikke har fulgt vores guide, hvilket du jo har hvis du har læst så langt som nu, så er du god til at løse disse former for logiske udfordringer.
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *