myUpload server beslaglagt

Hey there..

Vi har siden i morges haft problemer med myUpload, hvilket vi troede skyldes hardware problemer med vores mainserver. Jeg har så senere i dag snakket med vores hostingudbyder (LeaseWeb), og det viser sig at på vegne af det Engelske politi, stod det Hollandske politi i morges med “the paperwork”, hvori de må have haft tilladelse til at beslaglægge serveren.

Vi har ikke fået nogen information om hvorfor serveren er blevet beslaglagt, heller ej er vi blevet spurgt eller gjort opmærksom på det, før serveren blev taget ned. (Jeg skulle faktisk selv tage fat i LeaseWeb, for at høre hvorfor vi ikke kunne accesse serveren).

De forventer at serveren er oppe igen i morgen aften. Dette skulle ikke have nogen betydninger for vores brugere, og alle filer m.m kommer online igen.

Vi beklager selvfølgelig meget denne situation.

Jeg vil benytte dette indlæg til at fortælle at det ellers går rigtig godt for myUpload – Vi er lige rundet 200.000 filer og der kommer snart en ny version! 🙂

/Rasmus

Share

One thought on “myUpload server beslaglagt

  1. Hvor er det ringe at de ikke kontakter dig i første omgang, når det er et potentielt levebrød de uden videre fjerner. Stod i samme situation med leaseweb sidste år, hvor jeg selv måtte tage kontakt til dem.

    <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *