Windows 7 vs. Kubuntu 9.04

Jeg har rigtig længe kørt med Kubuntu og været rigtig glad for det. Jeg blev enig med mig selv, at så snart at Windows 7 kom i RTM/final på MSDNAA ville jeg reinstallere min PC og prøve Windows 7.
Min installation af kubuntu/windows vista som jeg havde før jeg installede Windows 7, var alligevel så sløv og crashy, at det var på tide at hive det rundt..

Jeg formaterede derfor min disk og installerede Windows 7. Førstegangs intrykket var ‘NICE’ og tænkte, nu bruger jeg sgu det i et stykke tid. Windows 7 kørte virkelig stabilt, og efter de første 3 dage var jeg overrasket over det slet ikke var crashet endnu.
Det kører rigtig hurtigt og performer godt. Og ye, jeg må face det.. Taskmanageren er sgu nice 🙂 Men that’s it.. Ellers er det design mæssigt Vista V2. Det kører selvfølgelig en del mere stabilt end Vista.

Meeen… Min PC kører 24/7 og efter de første 4½ dage med uafbrudt kørsel frøs Windows 7 og jeg var nødsaget til at force boote PC’en.. The hell with that, tænkte jeg og forsatte med at køre i det.. Der gik ikke længe før det igen var nødvendigt med en reboot, og herefter var mit lydkort fucked up^9. Ingen ide om det var driveren der var screwed up, eller bare om det generelt var windows.

Jeg haderat skal slukke min PC og starte alting op igen, mounte devices osv.. Derfor tog det mig ikke mange sekunders beslutning om at jeg skulle have installeret Kubuntu igen.

Derfor sidder jeg nu i Kubuntu 9.04 32bit og nyder det 🙂 Det kører STABILT og det fungere bare.

En anden uvurderlig ting der mangler i Windows, er måden man installere programmer osv på i Linux. Der er intet bedre end bare at skal gå i terminalen, søge efter hvad man vil have og fyre en enkelt kommando af og så er det installeret.

Kubuntu ftw! Jeg gav Winblows 7 en chance, og det kører da også rigtig godt i forhold til Vista… Men… Linux er altså bare vejen frem 🙂

/Rasmus

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *