myUpload.dk – Besøg af politiet

Jeg har tidligere postet at vores server til myUpload blev beslaglagt af det Hollandske politi på vegne af det Britiske politi. Det har nu udviklet sig og i dag havde Christian og jeg besøg af Politiet på min bopæl.

Jeg havde lavet aftale med dem om at de kom i dag, og klokken 08 i morges stod der 1 betjent fra Herning, 1 betjent fra NITEC (National High Tech Crime Centre) og 2 betjente fra det Britiske politi iklædt jakkesæt.

Grunden til dette og de tidligere aktioner i mod myUpload skyldes terror i England.

Det var noget af en vild oplevelse som nok de færreste oplever. Vi er dog meget glade for at vi har kunne hjælpe det Britiske politi i denne sag og håber at de får så meget som muligt ud af de infomationer som vi har kunne give dem.

/Rasmus

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *