Where’s the facebook account?

Yes, it is gone.

Jeg har fantastiske venner, især en af dem som er skyld i at min facebook profil er blevet disabled 🙁

Det hele startede med at Christian Mathiesen lignede en vi fandt på et billede, og det blev postet på facebook og vi lod som om at jeg havde nakket det fra hans pc mens han var på toilet. Han blev tagged i det og jeg spillede stadigvæk med på som om det var ham. Ja, billedet var måske halv-nøgen og der var måske en fremmed dame der sad oven på ham.. Men still, var det nok til at min facebook profil skulle disables? Og worst case, hvem helvede har reportet det – velviden om at min bruger skulle disables og jeg skulle sendes i helvede og aldrig mere facebooke?

Well, back at my normal life again.. Feels good.. But please, kick that mother fucker that kicked me out of teh book!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *